- a question




min fråga är; vill ni ha några hår & smink tips?

- den trettionde juli

hejhej, idag har jag inte gjort så mycket, så det blir en kort inlägg. jag var jätte seg på att vakna imorse, somnade om hela tiden, sjukt jobbigt, men när jag väl hade vaknat till så fixade jag o syrran oss, för vi båda ville köpa några skor i stan. så vi åkte dit en snabbis, vi båda hittade skor, jag ska lägga upp en bild på dom senare :) , de är i alla fall gladiatorskor som jag alltid ha velat ha , så jag är jätte nöjd, efter en timme i stan så åkte vi hem. jag började packa kläder oså, för vi skulle flytta ut till stugan idag igen efter två veckor. på kvällen så kom pappa och hans tjej o hämtade oss, vi åkte till affären o köpte mat tills helgen, för jag o pea blir ensam, pappa o amzo ska till göteborg, och kusinen ska bort nånstans ;p . hmm, när vi kom fram te stugan så gjorde vi inte så mke, vi provade att spela wii, kusinen hade köpt nya spel, de va kul. vid elva tiden så kollade jag o syrran på film på hennes dator. vi kollade på ensam hemma 4, den va inte lika bra som dom andra filmerna, men den dög i alla fall. men nu orkar inte jag skriva nå mer. pusshejs ;*

- härlig dag idag

tjolaheejsan, idag så vaknade jag vid tolvtiden pga marielle smsade mej o frågade om vi skulle till stan idag, o de ville jag självklart göra, så jag klev upp & började fixa mej oså, var färdig ungefär klockan ett, marielle kom till mej en stund senare och vi stack direkt till stan. i stan så köpte jag en locktång, mascara, ansiktvatten och face wash. de var rätt så härlig väder idag, i alla fall mitt på dagen så var det varmt o skönt. syrran smsade o ville att vi skulle hyra några filmer tills kvällen. så vi hyrde en norsk skräckfilm som hette rovdyr, den var ganska bra, men inte hemsk, mest typ äckliga scener o sånt. sen hyrde vi också get smart, har sett den flera gånger förut, men mille & syrran ville se den så jag kollade på den igen , den va jätte bra, jag rekomenderar den till er som inte har sett den. senare så följde jag med marielle till busshållplatsen o väntade med henne tills bussen kom. när hon hade åkt hem så gick jag hem te lägenheten, o jag har inte gjort så mycket mer , mest tagit de lugnt oså :) , pusshejs ;*



- videoblogg



hoppas ni verkligen förstår vad de står & att ni döva kan se vad jag tecknar.
men jag lovar, de ska bli bättre nästa gång
KOMMENTERA

- bästa dan på länge



    

tjaaah på er alla (: , idag har de varit den bästa dan på länge. dagen började med att jag vaknade vid ett tiden, men jag låg rätt så länge i sängen o pratade med petra om vad vi skulle göra idag. o då sa pappa att han och ann sophie (hans tjej) ville äta nåt med oss, men jag ville göra nåt mer än att bara äta tillsammans, o då föreslog pappa minigolf. och de var okej. så jag klev upp o fixade mej, orkade verkligen inte ha lika mke smink som jag egentligen brukar ha , så de blev ganska enkel utseende idag. klockan tre kom pappa o ann sofie o hämtade oss. vi åt på parma, o jag tog kycklingrulle, haha fast jag blev mätt efter några tuggor så jag tog med mej rullen hem , så nu är den i kylskåpet. haha. efter middan så stack vi o spelade minigolf, o de var hur kul som helst, ann sofies sätt att bli arg är så jävla kul :D , haha ska nog försöka få en bild på de nån gång. pappa blev etta. jag tvåa. petra trea. ann sofie fyra. hihi. efter de köpte vi glass. sen åkte vi hem, så de har varit en härlig dag :) pusshejs ;*


- my best friend <'3


Good friends share good times,
but great friends divide pain.

.



de sägs att skratt förlänger livet
men varför går tiden fortare då man har kul?

den tjugofemte juni



tjeenaah allihopa , de va längesen sist jag skrev nåt intressant här, men jag har liksom tagit sommar uppehåll, så jag skriver blogg bara då & då, hopppas de är okej för er. men säg bara till om jag ska skriva nåt, så ska jag försöka göra det, höhö. men ajja, idag har jag varit på birsta city o shoppat loss, pengarna som jag hade skulle egentligen sparas till löshår, men de blev inte så. haha men mitt hår växer ganska snabbt så jag tror jag hoppar över det. eller vem vet? jag kanske får massa pengar en dag, då köper jag de säkert (: . hmm, jag ska bara berätta lite kort vad jag gjorde innan birsta. jag vaknade vid ett tiden för jag var jätte trött. när jag vaknade så gick jag o tog en dusch direkt (vilket var väldigt dumt gjort) , efteråt blev jag as yr o såg ingenting. asså till er som inte vet så mycket om mig så har jag blodbrist o äter järnpiller för att öka blodvärdet. och jag blir yr väldigt lätt eftersom jag inte äter så mycket även om jag försöker äta. och jag är ingen frukost människa, får ont i magen om jag äter nåt då jag vaknar, så de är också ett problem. men ajja, efter duschen så försökte jag ta de lugnt o fixa mej, men de gick inge bra, de tog längre tid än vad de egentligen brukar göra. jag åt två mackor vid halv tre tiden, då kunde jag äta nåt. efter de så blev de lite bättre. klockan tre tog vi bussen te stan o sen vidare till birsta. jag måste väl inte berätta så mycket om vad jag gjorde i birsta?

men nu ska skriva upp vad jag har köpt idag ;
bild 1; vit linne är från tidningen glamour
bild 2; vit halsduk, vero moda - 159.95 kr
bild 3; demin zip leggings, gina tricot - 299 kr
bild 4; halsduk, indiska (stockholm) - ca 150 kr
bild 2 & 4; svart linne, gina tricot - 99 kr
bild 5; grå linne, h&m - 79.50 kr
bild 5; svarta shorts. h&m - 69.50 kr
jag har också köpt jeans i sthlm, bild på dom kommer senare

gömda , av liza marklund



(texten är kopierad från google)

Gömda är en sann berättelse som är skriven av Liza Marklund med hjälp av Maria Eriksson.
Boken handlar om Maria Erikssons liv och utspelar sig på 1980-talet. Mia, som hon kallas, är lite över tjugo år, bor i en stad i Mellansverige och jobbar på en bank. Hon ägnar mycket av sin fritid till på en flyktingförläggning. Det var så hon träffade mannen med de svarta ögonen, han är muslim och kom från Libanon. Han verkar trevlig i början men deras förhållande blir sämre med tiden, han försöker hela tiden trycka ner Mia och hennes självförtroende. Ett år senare förlovar de sig och någon månad efter det blir Mia gravid. Förhållandet spårar ur, Mias fästman börjar misshandla henne, men hennes självförtroende är för lågt för att göra något åt det.
Efter det att Mia fött sin dotter Emma blir han ännu värre. Han hotar, misshandlar och våldtar Mia. Efter ett tag lyckas hennes familj hjälpa henne att ta avstånd från honom, och hon träffar Anders. Han hjälper Mia att hitta tillbaks till sig själv och återfå sitt självförtroende.


De får en son tillsammans, Robin och efter detta gifter de sig. Nu blir hennes förra fästman bara värre. Myndigheterna kan inte göra något, så familjen tvingas fly, de måste leva gömda, instängda i små rum som de inte får lämna. Men inte ens detta hjälper, vart de än tar vägen hittar han dem. Livet de lever nu knäcker dem och familjen får det mycket svårt. För att kunna leva ett normalt liv finns det bara en sak de kan göra, lämna Sverige.
Så här beskrivs misshandeln på sidan 111: "Jag anade mer än såg knytnäven som klöv luften, kände bara den fruktansvärda kraften som landade på vänstersidan av min haka. Mitt huvud flög bakåt och slog i badrumsdörren med en väldig kraft. Någonting krasade. Jag kände att jag gled neråt. Då kom nästa knytnäve. Jag såg den komma, och jag försökte sätta händerna för.

---------------------------------------------------------

min åsikt; asså denna bok var så himla bra, den var lite seg från början o man förstod inte riktigt, men när man har kommit en bit så fastnar man direkt, man kan verkligen inte sluta läsa. den är verkligen värd att läsas av folk som tycker om sanna bäcker osv. men denna bok har fått mycket kritik av andra författare att den är lite överdriven osv, men jag tyckte den var lika bra ändå. nu håller jag på att läsa fortsättningen av gömda, boken heter ; asyl (:

låt alla ha sin egen stil

   

jag har inte så mycket att säga idag, men jag ville bara säga att jag är less på alla som klagar på hur fula andras klädstil är. typ nu är det många som har gummiband på byxorna, som även källas för partille johnny. o många klagar på att de är fult, men hallå. eran stil kanske inte heller är så j*vla perfekt heller. så sluta klaga. alla får väl ha sin egen stil, de kan vara hiphop, modernt, rockigt, o allt möjliga stilar. varför kan ni inte bara acceptera folk som dom är? de är väl bättre att alla har olika kläder än att hela världen ska se likadana ut? , eller vill ni att alla ska se ut som dig själv? man ska ju känna sig speciell o udda. som att ingen annan har samma kläder som du. de är ju känslan man ska ha. så snälla människor som läser detta, acceptera folk som dom är, både på utseendet & insidan.

pusshejs ;*


en underbar text från bekka



saraeriksson
; mindre än ett år kvar tills du flyttar till örebro, det känns fyfan!
det känns som någon hugger till mitt hjärta. när vi bråkar & när vi sviker varandra
så har du alltid betytt för mig. spelar ingen roll om vi har bråkat. du vet att jag har/haft otroligt svårt tid,
men du har alltid stöttat och hjälpt mig genom det
du har pysslat ihop mitt liv. du är mitt livsglädje & livskraft! du gör mig lycklig, du får mig och le & du gör mig glad.
ingen annan är som du. våran vänskap kommer aldrig och klippas av, våran vänskap hör ihop. och kommer alltid och göra det.
oavsett vad som händer. du betyder mer än vad du tro. orden "betyder" räcker inte för att beskrivas.
SUPER SUPER SUPER DUPER DUPER DUPER betyder du för mig! super duper bäst är du!
jag älskar dig, den du är! jag accepterar den du är. du gör mig super glad, älskling!
jag är glad att du ställer upp för mig, finns alltid för mig. stöttar mig! klarar inte ens utan dig.
dina leende lyser upp min dag. du gör mig till en hel, EN HEL menar jag då!
älskling vi har känt varann i ungefär snart 8 år och på den tiden har vi kommit varann så nära.
du är min andra halva och utan dig skulle jag inte kunna existera.
de är du som får mig att fortsätta kämpa och hålla hoppet uppe.
du får mig att se livet från den ljusa sidan.
tsm klarar vi allt de vetu. Med dig vid min sida går inget i min väg.
vi tog oss från botten upp till toppen.
du finns alltid vid min sida och du stöttar mig i alla mina val och jag gör precis detsamma för dig.
du är min livsglädje gumman, min ängel, min allrabästavän!
de finns inga ord i universum som kan beskriva hur underbar du är. du är obeskrivlig, jag älskar dig ! <3
vi har bråkat, vi har ljugit, vi har svikit, vi har kramat varandra & vi har skrattat tills tårar rinner.
förlåt för allt jag har gjort mot dig.
åh jag älskar dig till 100 % eller finns det mer än 100%? :D som vi alltid säger att du&jag har hjärn power, vilket detta är sant!
vad som än händer idag, imorgon, om ett år eller hundra år.. så ska du veta gumman att utan dig finns ingen rebecka.
jag älskar alla stunder som vi är med varandra.. vi har alltid så kul tillsammans.
Och du ska veta sara att jag ALLTID kommer ställa upp för dig till 100!
jag älskar dig sara eriksson
utan dig skiner inte solen
iaf inte min sol.. glöm aldrig de hjärtat!
du är en speciell människa ,
du har hittat mitt hjärta ,
du har hittat min själ.
du får mig tänka positivt ,
jag kommer alltid älska dig , tills dan jag slutar andas,
och du är allt för mig , så hoppas att du stannar.
du o jag tillsammans ,för utan dig i mitt liv , så är jag inte hel.
jag älskar dig Sara o jag lovar det e sant,
du tog mig upp ur depressionen o fick mig att må bra,
det är du som gör mig glad , så utan dig är jag tillbaks.
tänk att du älskar mig , du har hjälpt mig komma hit,
jag kallar dig för ängel , för du är så änglalik.
du har gett tillbaka kärleken som livet tog ,
vi kan dela alla stunder , ja hjälper dig när du har svårt,
för ingenting på jorden , kan skilja oss åt.
utan dig finns ingen rebecka.
vi ska ta på det tiden som finns kvar,.
du slår allt och alla, du är så underbar!
hoppar du, hoppar jag.
dör du, dör jag.
gråter du, gråter jag.
du är värdefull vännen.
tack för att du finns älskling!
<3

------------------------------------------------------

ni kanske inte orkade läsa hela texten, men eftersom den var till mej så va jag tvungen att läsa hela, o gud va jag grät när jag läste detta. fick gåshud, varenda ord va perfekt.
rebeckajonsson; du ska veta att du betyder otroligt mycket för mej fast jag kanske inte alltid visar de, men du är en av dom som har en plats i mitt hjärta. o där kommer du alltid vara kvar . jag älskar dej vännen <3

RSS 2.0