värmen är äntligen här

hejhej, nu e klockan 01:16 på natten (aa) , o jag sitter i lill stugan me jessica o pea, jessica ska sova här (aa), kul liv :D haha, dagen började med att jag vaknade vid 12 tiden som vanligt. o då gick jag & petra ut o sola . sen gick vi ner te stranden & sola & bada , de va skit härligt. sen så bestämde jag o jessica att vi skulle ses på kvällen. men hon kom inte förän klockan sju typ ;o  . o vi kolla på film på syrrans data eftersom jessie dvd grejsmojs inte funkade. men de gick bra på syrrans dator ändå :) , först kollade vi på Quarantine nånting, den va gaaaaanska bra. den får 2 av 5 i betyg (: , o den andra hette gag, den va sådär , de va ren totyr ;o usch. 1 av 5 i betyg. o sen vid klockan halv ett på kvällen så gick vi ner te havet o badade en stund, sjukt skönt :D , haha o nu sitter vi i lillstugan o pratar på msn, o smsar me folks :D kul liv va? :D hahah, orka skriva så mycke mer, vi hörs :)

hejhej, de är jessica som skriver nu (: ja har haft en helt för j'vla cool dag ida, asså dom filmerna ksk sög men ni systrar baa kan förfan lyckAS TROLLA DOM till fyfan roliga filmer =D å dom däre doppet i havet va sååå skönt att man kan få orgasm av :O:O  RING MIG baa när ni VILL ha mej som sällskap, ok???! hehe btw, ja fryser arslet av mej NU xO xO  heheh kraaampuss!!!!!!!!!!!! / jessie
pusshejs ;*

tjugotredje juni tvåtusennio

 

dagen började med att jag vaknade vid tolv tiden, och då gick jag på dass o sen borsta tänderna, haha, o så åt jag lite frukost, de vill säga tre ägg (aa) , då jag satt där ute o åt så kom det en ekorre runt i altanen o typ sprang runt som ni ser på bilden (: otroligt söt var den, eller hur? efter en stund så gick jag o syrran till tranviken, och vi skulle träffa jessie där, hon kom ca en halvtimme efter. men shit the same, sen så badade vi alla tre i poolen, o hade de kul, o vi skulle egentligen bada i havet också, men de va typ iskallt så vi tog bara en dopp o så gick vi tillbaka till poolen (: , vid tre - fyra tiden så vart de kallt så vi gick te stugan o prata lite. o jag & jessica började spela nervös, fyfan va kul de va, haha. o pea var städgalen idag ;o haha fast de e ju bra att hon är de ibland (aa) , för då blir de ju rent i stugan. jag & jessie gick ner till våran stenbrygga. o där såg vi typ mås ungar tror jag att de var. som ni ser på bilden. dom var skiiit söta, (aa), vid sjutiden så åkte jessica hem, åter igen, tack för dagen med dej jessica (: . vad ni andra gjort idag då?

pusshejs ;*


följ min blogg via blogglovin'

följ min blogg via blogglovin, då får du veta direkt om jag har uppdaterat nånting i min blogg (:


Follow saraeriiksson


alltid vacker oavsett hur man ser ut



okej, nu la jag upp en ny bild på mej själv, tyvärr blir den svart&vit. orsaken är att jag har fått världens finn attack, o då menar jag att jag har fått flera finnar. inga kommentarer till de tack. tonårslivet är så för vissa, vissa har en sån himla tur o typ aldrig får finnar, o vissa andra får finnar hela tiden, o så några får bara då o då. jag själv får finnar ganska ofta. men aldrig typ flera samtidigt, utan typ några då o då, förstår ni va jag menar? . och jag ville bara säga till er som läser de här, att oavsett om man har finnar eller inte, så är man lika vacker. för hallå, vem säger att man måste vara perfekt hela tiden?, o trots man är lite mullig, eller pinnsmal, eller kanske har långt hår, kort hår, eller man är lång eller kort, ingenting av de påverkar om man är vacker eller inte. om du är lite överviktig, so what? de är bara mer kilon att älska (: . jag själv är 178 cm lång och är bara 15 år. så jag själv kan säga att de har varit en sjukt jobbig period för mej, för alla i skolan eller alla i min ålder är så mycket kortare än mej. de flesta i alla fall. och jag tar åt mig kommentaren ganska hårt. tex nån säger att jag e lång o börjar skrattar. dom kanske inte menar allvar, men jag tar de som en negativ kommentar. jo kanske de är bra att vara lång, men är man kort o säger typ; men jag vill också vara lång, då tror jag inte att dom vet hur det känns att vara så lång för sin ålder. men huvudsaken att man själv mår bra. och med att man är överviktig. jag har själv varit riktigt överviktig en gång i tiden. o de var en jobbig period i mitt liv, för jag var bara ca 11 år eller nånting då jag gick upp i vikt, o jag kommer fortfarande ihåg alla taskiga kommentarer jag fick om min vikt, men nu har jag lärt mig att leva med de, o vara stolt över den jag är, de är bättre att vara hälsosam än vara underviktig. o alla ska vara starka, trots de kan vara jätte jobbigt. prata med era föräldrar om hur ni mår, de hjälper. de hjälps att veta att man har nån att prata med, den personen som man kan prata med måste bara lyssna, o man kan själv bara prata ut, de är sjukt skönt om man har nån att prata med. jag lovar er. och min sista mening lyder såhär; var stark, var dig själv, du är alltid vacker oavsett hur du ser ut. pusshejs ;*


 
en bild från då jag var överviktig, tills hur jag ser ut nu.

kort inlägg

huah, snacka om att jag är trött nu .__. , men ändå vill man inte gå o lägga sig. men jag har en fråga till er alla. varför ska vissa personer vara så egoistiska? , asså, de finns några som bara pratar om sig själv, allt handlar bara om dom, inte ens frågar dom hur det är med mig. är det nån som känner igen de här? , vad gör ni själva när ni hamnar i en situation där en person bara pratar om sig själv? de skulle va bra för mig att få veta.
men skitsamma, de va de. vad ska ni göra denna vecka som kommer? de sägs att de ska bli fint väder, o då tänkte jag flytta ut till spikarna, syrran är lite tveksam om hon vill göra de, men jag ska de :) , för vem vill va inne när de är varmt o allt? och så har jag en sista fråga, jag undrar om ni tycker att jag ska börja med att visa mina outfits? asså de vill säga att jag lägger upp en bild på de kläder jag har varje dag, kanske inte varje dag men oftast i alla fall (:

pusshejs ;*

midsommarafton

 

midsommarafton var super, nu ska jag skriva lite kort vad vi gjorde igår. dagen började med att jag vaknade ungefär halv 1, ganska sent, jag vet. men är det sommarlov så ska man ju passa på att få lite sömn. sen efter ett tag så skickade jessica ett sms till mej o frågade vad jag skulle göra idag och de slutade med att vi bestämde oss för att vara med varandra. för mig så är det ganska ovanligt att jag är med kompisar på en högtid, men igår fick jag det , jag, pea, och pappa körde till alnö vid 4 tiden och hämtade upp jessie, o vi skulle handla lite godis till kvällen. efter de så stack vi till våran kära sommarstuga i spikarna, pappas kompis lasse var redan där. jag, syrran och jessie bestämde oss för att gå till hamnstugorna, för vi skulle visa vart lina bor, efter de gick vi ner till hamnen och pratade om örebro o allt möjligt. när vi skulle gå därifrån så ställde jessica sig på bordet o skrek skit högt, så gamlingarna ba stirrade, pinsamt men sjukt kul. haha. vid sjutiden så skulle vi äta grillat mat, och precis då vi skulle äta så kom pappas kompis dalle och hans tjej. och dom hade med sig en hund som heter dubbe, han var sjukt söt. efter maten så tog vi med hunden och gick till tranviken, vi typ lekte med dubbe o vi tjejer doppade benen i havet, de va sjukt skönt i vattnet. sen gick vi tillbaka till stugan, o alla ba skrattade hela tiden, för alla var rolig, lars var rolig, dalle var rolig, hans tjej var rolig, pappa var rolig, petra var rolig, och jessie var också rolig. så de var en helt perfekt dag, men vid halv 12 på kvällen så åkte jessica hem. o jag och petra fortsatte att prata o så. vi gick o la oss vid 2 på natten. fast jag kunde inte somna, jag kan säga att den natten var den värsta natten någonsin, fick världens ryggvärk efteråt. men så är det. och idag har man inte gjort så mycket, vara tagit det lugnt :) , men vad har ni gjort på midsommar då?  pusshejs ;*

badkläder



visst är sommaren underbar?
det tycker jag i alla fall, förutom en sak.
de är en enda jävla sak som påverkar längtan till sommaren, de är badkläderna.
usch, är allt jag kan säga. jag har en riktig fobi för att visa mej i badkläder.
men som tur är så har jag förstärkat min självförtroende, så jag hoppas att de blir bättre i år.
men ändå har jag väldigt svårt för mej att köpa badkläder.
vad ska man köpa? ska man köpa bikini, baddräkt, dykardräkt?
haha okejdå, kanske inte dykardräkt. men vad ska man ha?
jag hatar att visa mina lår, så jag har alltid haft puma shorts som i bilden.
men jag vill satsa på nåt nytt.
ska jag ha shorts o bikini, eller baddräkt?
help me!

glitter & glamour




Paljetter hit, och paljetter dit, det är paljetter överallt nu förtiden.
Jaru, jag satt & läste några mode tidningar häromdagen, och på varje tidning står det att kläder med någon slags paljetter är modernt.
men jag kan inte tänka mig att klä mej i en klänning med bara paljetter, guuu va tråkigt säger jag bara.
enligt mej så är det ett stort nej tack till såna kläder. det blir bara aldeles för mycket av en sak.
men vad tycker ni om "paljett - kläder"?

före & efter



röd/ljusbrunt                  -                      brun med ljusa slingor

jaru, färgade håret förra veckan, men har ännu inte fotat nån bra bild på den nya färgen.
men denna bild får duga, men de är mörkare på riktigt.
men i alla fall, jag hade röd aktigt hår förut, och de hade jag i 6 månader, och jag lessnade på de så jag bestämde mig för att färga till brunt men med några ljusa slingor.
och jag blev riktigt nöjd.
vad tycker ni om resultatet?

pusshejs ;*

ute eller inne?



Shutter Shades
såna där glasögon ser man tydligen överallt nu för tiden.
är de ens modernt? jag har börjat lessna på såna där.
okej, jag erkänner, en gång så var jag sugen på att ha såna. men vadå, alla har ju såna nu, för vad är de för idé att ha nåt som nästan hela världen har typ. jag själv vill ju vara udda om ni fattar vad jag menar (:
men jag undrar vad dom där glasögonen är bra för?
för dom skyddar ju inte mot solen, och man ser ju bara en massa ränder.
så min fråga är; är shutter shades ute eller inne?

pusshejs ;*

RSS 2.0