00:58

Hejhej, har inget att skriva egentligen. Kände bara för att uppdatera bloggen. På bilden ser ni mina ögonbryn, lånade Petras ögonbrynsmall och målade dit färg. Lite för bred men kände mig mycket finare i det, ska köpa en sån där mall fast smalare. Pusshejs ;*


Att göra en "skjortlinne"

Äntligen gick jag och syrran till stan idag och jag gick till myrorna som är en second hand affär, hittade en skjorta som va ganska fin, dock inte min storlek så den var ganska trång vid armarna. Vad kan man göra istället? Jo man kan klippa av ärmarna så det blir en snygg skortlinne. Kan säga att jag är riktigt nöjd ;)

 


00:36

Helloooo på er. Det blev inge stan idag för någon(jag) sov ända fram till klockan 2. Åh så trist :( men syrran ska bli kvar några dagar till, hon skulle egentligen hem imorgon men hennes lägenhet har typ vattenskada eller nåt så hon kan inte åka hem om hon inte ens kan vara i lägenheten. Så det blir stan imorgon istället, hoppas jag! Haha, ska leta efter några grejer i myrorna(second hand) och se om jag hittar några fynd ;) följ mig på instagram, saaraeriiksson ;*


Stan imorgon

Imorgon blir det stan med syrran för hon ska träna bort Mollies dåliga självförtroende :) jag ska passa på att dra till second hand affären och leta efter gamla skjortor för jag har en ide som jag vill göra ;) pusshejs ;*


In The Jungle

 
Hahaha älskar när Joey sjunger :D

Danny feat Lazee - Shake That Ass

 
Hittade denna låt och tyckte den va så bra!
Kollade bland kommentarerna och de flesta tycker inte om den men jag tycker den är så härlig! :*

Lola&Kyle


I can’t love him but I do. I feel so real with him. If he figures it out it will totally ruin our friendship. Okay, I’m just going to have to hide it.

Eurasiervalp

Hur söt är inte denna bedårande hund (a)


Mobilbloggning

Äntligen en iPhone! Fungerar utmärkt just nu, jag har bara 2gb internet att använda. Jag ska använda mobilen till "tiden" är slut så får vi se hur länge det har hållt. Om de är för kort tid så ska mamma fixa så jag får "längre tid" att använda internet. Jag har instagram så följ mig där, jag heter saaraeriiksson. Pusshejs :*


Dålig bloggning

Ber om en ursäkt för en dålig bloggning.
Har haft fullt upp igår och idag typ, bilder och text kommer när jag åker tillbaka till lägenheten på söndag. Är förresten i stugan nu, puss :*

Eurasier

Berner Sennen var ingenting för mig när man väl kollade mer fakta om den.
Eurasier däremot passar mig perfekt, min framtida hund. Punkt slut!

HemKlickat

 
 
 
 
Har klickat hem dessa två saker idag.
Båda för 190 kronor på ett ungefär :)

iPhone 4

Sådär, mamma beställde en iPhone åt mig imorse.
Det blev en 4a, hört att 4S är har inte nån större skillnad förutom större minnesplats osv.
Så jag tog en iPhone 4, så är nog nöjd :) Den kommer inom en vecka :*

Berner Sennen

Vill ha ! :*
 

Justin Bieber 2013

Jag ska till Globen i April 2013.
Det har jag bestämt mig för, spelar roll om det kostar en massa, det är värt det.
De billigaste som kostar ca 400 kronor är helt slut, därför har man öppnat en andrahandsförsäljning och där finns det biljetter upp till 6000 kronor. Fast jag ska inte ta en sån dyr, hitta en bra plats till ett rimligt pris som är ca 2300 kronor. Dyrt? Ja som fan, men värt om man verkligen tycker om Justin! Längtar! :*

Sammanfattning av Lost Säsong 4

 
Bästa avsnittet: Den sista heltklart! Hur fan försvann ön? Vart försvann den? En riktig bra avslut med massa frågor kring huvudet. Vilka andra människor var det som bodde där, en av dom blir typ aldrig gammal? Hur kan det komma sig? Vem är dessa människor, goda eller onda? Hmm ..
 
Favoritkaraktär: Desmond, trodde han var helt konstig från början. Men han är verkligen en av de goda. Gillar även Sawyer såklart!
 
Minst favoritkaraktär: Ben såklart, vad fan vill han egentligen? Vad är hans syfte i serien? Är han verkligen ond eller god? Vad vill han uppnå? Han är bara så skum och ändå vet jag ingenting om honom.
 
Snyggaste karaktär: Sawyer igen!
 
Favoritpar: Gillade Sawyer och Kate från början, men nu börjar jag gilla tanken att det kan bli Jack och Kate, såg framtidens blickar och då hade de något tillsammans. Riktigt söta!
 
Bäst i säsongen: Spänningen! Vad hände med ön? Vad hände med folket som var kvar där? Varför vill Jack så desperat tillbaka till ön? Varför måste de ljuga för alla om vad som egentligen hände på ön? Hur kom Ben ifrån ön på slutet? Massa frågor som man inte får svar på.
 
Sämst i säsongen: Att Claire blev typ konstig, hon lämnade sitt barn och var i stugan med Jacob? Hon såg även elak ut. Hur kommer det sig? Hur hamnade hon där? Dog hon sen eller är hon kvar i ön? Vill veta vad som hände med henne. Även tråkigt att Jin dog, och tårarna rann när jag såg hur ledsen Sun blev. Ogillade även att Juliet kan inte bestämma sida och känns inte som att hon säger 100% sanning.
 
Övrigt: Säsong 1 är fortfarande bäst, men denna var bättre än tvåan och trean.

Dag 14 - Något du inte kan lämna hemmet utan.

Dag 14 - Något du inte kan lämna hemmet utan.

Mobilen, pengar och nycklar !

Sammanfattning av Lost Säsong 3

 
Bästa avsnittet: Säsongsfinalen, det var späckat med sorg, och en massa frågetecken. Man fick se att Kate och Jack lyckades komma ifrån ön, men hur och när fick vi inte veta. Spännande och se, men konstigt att de blev typ deprimerande när de kom ifrån ön. Jack ville göra vad som helst för att komma tillbaka. Varför?
 
Favoritkaraktär: Sawyer utan tvekan, han är så speciell på hans konstiga vis. Snäll men ändå elak ibland, som en badboy. Man får se i säsongen att han verkligen har känslor, blir så ledsen när jag ser att han blir sårad ibland. Åh Sawyer :love:
 
Minst favoritkaraktär: Ben såklart, åh vill bara att han ska bort från serien. Han förstör allt, han saboterar allt. Han borde låta de andra vara ifred, varför i helvete ska han försöka sabotera deras försök att komma ifrån ön. Varför kidnappade han vissa av personerna, till vilken nytta? Han är så jävla skum!
 
Snyggaste karaktär: Sawyer igen, utan tvekan!
 
Favoritpar: Sawyer och Kate, åh de är så underbara tillsammans. Synd att Kate använder Sawyer bara när hon ser att Jack har känslor för Juliet. Sawyer hade ju sagt att han älskar henne men han vet att hon har känslor för Jack .. Men den lilla stunden då båda tyckte om varandra så var de helt underbara. Deras kemi var helt rätt!
 
Bäst i säsongen: Åh jag vet inte, ingenting? Hela säsongen var fylld med mysterier och konstiga frågor, man får inte veta så mycket om Ben och de andra osv. Finns ingen direkt lycka i denna säsong förutom avsnitt 10 då det var fylld med skratt. Hela avsnittet höll jag på och skratta till döds, Hurley var så söt och rolig. Men det var nog den enda.
 
Sämst i säsongen: Att Sawyer, Kate och Jack var kidnappade på en helt annan ö och de kunde inte komma därifrån. Och när Charlie dog, åh tårarna bara rann :(
 
Övrigt: Inte så mycket att säga, hade önskat att man hade fått mer svar på alla frågor, men det kommer väl senare.

Dag 13 - En bild av dig skrattandes.

Dag 13 - En bild av dig skrattandes.
 

Charlie & Hugo

 
 
 
 
 
:love::love:

Dag 12 - En bild av dig själv idag.

Dag 12 - En bild av dig själv idag.
 

James Ford


:love: Ögongodis! :love:

A guy in a bathrobe ..

 
Haha Hurley är så söt <3

Lost - Säsong 2

Spoilers kan uppkomma!
 
Favorit Avsnitt: Den sista, förstod inte riktigt varför dom släppte Michael, Walter och Hurley, men inte de andra tre. Trodde dom var elaka, men de ser ut som att vara både och? ..
 
Avsnitt du gillade minst: De avsnitten där det inte händer något. Blir bara segt och tråkigt.

Favorit Par: Claire och Charlie, det händer inte så mycket mellan dom från början efter som dom kom inte överrens pga en orsak. Men på slutet när de kysstes, åh så söta de var!
 
Favorit Roll: Sawyer, gillar honom för han är lite mystisk och hemlighetsfull. Snygg också! :D
 
Roll du gillar minst: Sayid, jag vet inte varför men jag stör mig på honom.
 
Åsikt om säsongen: Helt okej, säsong ett var bättre. Visst händer det saker som man blir nyfiken över och så, men gillar det inte 100%. Men ska fortsätta att se de andra säsongerna bara för att se hur det slutar osv.

Dag 11 - En bild av ditt hår.

Dag 11 - En bild av ditt hår.
 

Dag 10 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Dag 10 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Lägenhet, jobb, hund, familj, ett bra liv.
Jag vill helt enkelt ha ett "stadigt och bra liv" ! :D

Lost

Jag kollar på första säsongen av Lost, har kommit typ halvvägs. Inte så bra som jag trodde, kan inte första att det ska handla om denna ö i hela 6 säsonger .. ??

Dag 9 – Någonting jag oroar mig för.

Dag 9 – Någonting jag oroar mig för.
 

Framtiden såklart. Alltid tänker man på framtiden och ibland tänker man att det kommer bli så bra, men tänk om det bara blir skit av allting? Tänk om jag inte ens hittar jobb på jätte länge och har ingen inkomst och måste be socialen om pengar eller sånt dåligt. Tänk om man hamnar i en sån situation .. Självklart tänker jag inte så hela tiden, men tanken har dykt upp ibland såklart. Positiva tankar är det som gäller!

The Amazing Spiderman

Såg denna nyss på bio. Säger bara en sak, ni bör se den!
4 av 5 i betyg!

Dag 8 – En bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.

Dag 8 – En bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
 
Haha gamla bilder, herregud ..

Dag 7 – Din värsta ovana.

Dag 7 – Din värsta ovana.
 

Hm, min värsta ovana är nog att jag ofta tänker negativa tankar även om jag inte vill det. Det är något jag inte kan styra, vilket är jobbigt. Det var vara ett hinder om jag vill göra något men när hjärnan säger att man inte klarar det eller liknade. Ni kanske har upplevt samma sak?

Dag 6 – Finns i din handväska.

Dag 6 – Finns i din handväska.

Brukar inte ha en handväska, min jacka är min handväska, har nycklar, pengar och mobilen där.

Dag 5 – Dagens outfit.

Dag 5 – Dagens outfit.
 

Denna outfit hade jag, plus genomskinliga svarta tights och skinnjacka.


Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
 
Jag har inte så många framtidsdrömmar för jag försöker leva i nuet. Jag försöker tänka bara några år framåt, inte vad jag ska göra när jag är 40 år liksom. Så just nu är mina mål att jag ska ta studenten men hyfsat bra betyg så att jag själv blir nöjd. Jag vill även ansöka till Västanviks folkhögskola innan jag tar studenten så jag kan börja där ditekt efter jag har slutat gymnasiet. Sen är mina önskningar att jag ska få ett stadigt jobb och relation med Simon så vi kan flytta tillsammans, dock ingen stress. Jag vill att båda ska ha fått en bra inkomst och sen flytta ihop där vi båda trivs bra. Det är hur långt jag har tänkt, försöker inte att tänka på så mycket mer, annars blir det bara rörigt.
 
 

20:36

Idag har jag varit i stan och kollat runt, en del har faktiskt kommit fram, öltältet en del måtstånd osv. Kul att se, de har även börjat att bygga på karusellerna. Längtar till onsdag!! :D
 

Dag 3 – Någonting jag ångrar

Dag 3 – Någonting jag ångrar.
 

Åh, det är en sak jag ångrar allra mest. Det handlar om då jag tyckte om en kille i ett tag men jag lyssnade inte på andra som sa att han va värdelös osv. Jag ville följa mitt hjärta (vilket kan leda till bra saker i de mesta fallen), men dock blev det skit just denna gång. Jag blev illa behandlad och jag ångrar mig så mycket, jag skulle ha lyssnat på mina nära & kära ..

Jag vill bara säga att ..

Jag Älskar Dig!
:love::love::love:

Fotbolls match snart ..

Jag har ju killen här, vilket innebär att han vill se på finalen på fotbollen. Får väl stå ut med det, haha.
Är det någon mer som inte gillar fotboll? :o

Inköp från igår.

Igår köpte jag denna oversize tröjan som passar bra till jeansshorts eller bara en svart tajt kjol.
Köpte även bandeu som jag har under tröjan om man inte vill att bh:n ska synas.

15:06

 
En aning bättre bild på håret, som ni ser så är det typ svart på botten.
Jag tycker inte om det, men jag får försöka tänka att det bleks sen i solen. Vad tycker ni då? :*

Dag 2 - Smink du använder.

Dag 2 – Smink du använder.

 
Dessa använder jag, oftast bara pudern och mascara, jag föredrar naturligt!

Imorgon startar Gatufesten!

Imorgon startar Gatufesten, dock inte officiellt. Det är bara små saker som händer då, tex barn tävlingar, morgon gympa osv, det är inga artister eller karuseller som startar då. Allt de "stora" sker på onsdag. Men får se om jag drar dit imorgon eller om jag går på tisdag, sen veckan ut. Vi får se, skulle gärna vilja va ute iallafall, skit fint väder idag och vi gör ingenting .. Ajja, gatufesten nästa ! :*
Gammal bild!
 

Ombre Hair

 
Detta var vad jag skulle göra idag, och fyfan vad jag har kämpat ..
Skulle först färga de mörkt med en varm ton i, och resultatet blev RÖTT!
Fick världens jävla ångest och stack till affären och köpte något mörkt (inte svart) som skulle kunna täcka de fula röda färgen. Färgen försvann, men dock är den mörka färgen en aning mörk, men de kommer väl blekas i solen framöver. Sen körde jag igång med ombre färgen, och det gick väl bra. Har lite blandade nyanser nu, blont, brunt och lite orange. Men de gör inget, blev nöjd ändå. Märks direkt att håret slits som fan, ska låta bli att bleka de mer även om jag vill ha de ljusare, jag får vänta minst en månad innan jag gör det igen. Imorgon blir det att klippa topparna. Pusshejs :*

RSS 2.0